24.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Formex ställs in

Mer information följer.

Även höstens upplaga av Formex har nu ställts in på grund av coronavirusets konsekvenser. Mässans arrangör, Stockholmsmässan, meddelar att vissa aktiviteter fortfarande är planerade att gå av stapeln. Det gäller bland annat föredrag och marknadsföring av utställarna online, samt evenemang inom ramen för Summer Design Week i Stockholm. Mer information ska kommuniceras under de kommande veckorna.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.