20.05.2020  |  Furniture  |  Design

Från benbeklädnad till bordsben

Swedish Stockings breddar med möbler.

Det svenska hållbarhetsfokuserade strumpföretaget Swedish Stockings har vidareutvecklat sin återvinningsprocess av kasserade strumpbyxor och lanserar nu en kollektion av bord. Kollektionen har tagits fram tillsammans med formgivaren Gustav Westman. Den är en del av konceptet Innovations by Swedish Stockings, vars syfte är att driva utvecklingen inom modeindustrin i en mer hållbar riktning. Borden tillverkas i en begränsad upplaga bestående av fem modeller, i ett material som påminner om marmor.

swedishstockings.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.