07.01.2020  |  Interior  |  Dekoration

FSC-certifierat papper

Minimalistiska väggprydnader.

Vissevasse hyllar det minimalistiska med sin nya affischkollektion Minimalist. De nio nya affischerna har en enkel grafisk touch och kommer i samma dova pastellfärger som kännetecknar Vissevasses universum. Överlag ligger det en enkelhet över de nya affischerna. De utstrålar modern minimalism och ett ofrånkomligt kärlekstema, både kärlek människor emellan och kärlek till Moder Jord. Därmed håller sig plakaten även inom en av vår tids största trender.

Vissevasse designar, trycker och paketerar alla affischer i Köpenhamn. Affischerna trycks på FSC-certifierat papper med miljövänligt bläck, för att vara skonsamma mot miljön.

www.vissevasse.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.