17.03.2021  |  Business  |  Branschnytt

Gärsnäs riktar om mot privatkunder

Företaget planerar att öppna butik i Stockholm

Nytänkande möbeltillverkaren Gärsnäs har hittills främst varit inriktad på offentlig miljö. Men med designutställningen The House of Gärsnäs under Stockholm Design Week har företaget inlett en satsning på att även nå privata konsumenter.

”Det har hänt mycket med möbelkonsumtionen de senaste åren, inte minst i och med coronapandemin. Många konsumenter vill handla mer långsiktigt och hållbart och det passar oss som har tillverkning i Sverige. Vi erbjuder också reperationer för att ge nytt liv åt äldre möbler från oss”, berättar Anna Klockby som äger och driver företaget tillsammans med maken Dag Klockby.

”Tanken är att öppna en butik i Stockholm under 2021”, säger hon.

www.garsnas.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.