14.01.2020  |  Interior  |  Belysning

Garda att ta med

Ny, sladdfri bordslampa från DybergLarsen.

DybergLarsen presenterar Garda, en ny bordslampa i organisk design med återuppladdningsbar funktion. Lampan är sladdfri och kan därför placeras och tas med överallt, ute som inne.

Med sina tre ljusstyrkor kan Garda dessutom anpassas till olika ljusbehov. Ljus är en av de främsta stämningsskaparna i hemmet. Därutöver spelar ljus en viktig roll för vårt humör och välbefinnande. Garda passar därför bra både till arbets- och läsmiljöer, som kräver ett kraftigare ljus, samt till stämningsfull mysbelysning i soffhörnet, sovrummet eller på terrassen. Lampan mäter 26 centimeter i diameter och höjd 55 centimeter. Den kan lysa upp till åtta timmar på en laddning.

www.dyberglarsen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.