02.03.2020  |  Business  |  Ledning & drift

GardenStore flyttar lager till Eskilstuna

Lägre hyror och goda partners lockade.

E-handelsbolaget GardenStore som säljer produkter för trädgård och utemiljö flyttar sitt lager till Eskilstuna.

”Vi har valt att etablera vårt lager i Eskilstuna av flera anledningar. Lägre hyror än i Stockholmsregionen där vi tidigare låg stärker vår konkurrenskraft. En annan faktor är goda referenser från liknande verksamheter gällande personal och samarbetspartners i regionen. Från Eskilstuna når vi också runt 35 procent av Sveriges befolkning på under en och en halv timmes transportväg”, säger Erik Hallgren, Logistikchef på GardenStore.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.