28.03.2019  |  Interior  |  Bad

Go & wash

Zone Denmark lanserar behändig tvättkorg.

Gör tvätten lite lättare med den nya tvättkorgen från Zone Denmark. Den är inte bara rymlig utan har också ett integrerat handtag i locket så att den enkelt kan flyttas runt. Då blir det lätt att bära tvätten till tvättmaskinen – den kan även användas som en bekväm strand- eller weekend-bag.

Tvättkorgen från Zone Denmark finns i fem vackra färger och är tillverkad av stark och hållbar polyester som lätt kan rengöras med en fuktig trasa. Finns i färgerna svart, grå, vit, mjukt grå och nude.

www.zonedenmark.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.