08.06.2021  |  Business  |  Branschnytt

Granit växer i Norge

Två nya butiker öppnar under 2021

Granit expanderar sitt butiksnät med två nya butiker i Oslo-området. Kedjan har sedan tidigare tre butiker i Oslo samt en i Bergen och en i Stavanger. Den första nya butiken öppnar på Strømmen Storsenter utanför Oslo.
”Vi är mycket glada över att vi nu etablerar två nya butiker i Oslo-regionen, Sandvika och Strømmen, två lägen som vi ser passar Granit som butikskoncept och varumärke. Vi har fått en viss fördröjning av dessa etableringar till följd av rådande pandemi och restriktioner men nu är vår förhoppning att kunna öppna dessa butiker enligt plan. I vår plan ligger också att lansera vår e-handel i Norge inom kort då Granit finns Online på ett flertal europeiska marknader men saknar e-handel i Norge”, säger Granits VD Caroline Hjelte.
www.granit.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.