19.04.2022  |  Kitchen  |  Outdoor

Grilla som ett proffs

Sagaform presenterar nya grillredskap

De verkliga entusiasterna grillar året om, Men mellan maj och september antar svenskarnas grillande religiösa proportioner. Lagom till den stora grillstarten presenterar Sagaform ett antal nya grilltillbehör. BBQ-korgen Fredde förenklar grillande av exempelvis grönsaker. Handtaget är löstagbart för att den ska vara enkel att använda med grillens lock stängt. BBQ-redskapen Fredde i rostfritt stål med handtag i svartbetsat trä är perfekta komplement.
www.sagaform.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.