20.04.2020  |  Dining  |  Tabletop

Häll upp med Legio Nova

Stilren kanna för varmt och kallt.

Eva Trio-serien Legio Nova utvidgas nu med en serveringskanna. Kannan kan användas till allt från kallt vatten med isbitar till varm choklad. Den rymmer tillräckligt för att räcka åt hela bordet. Handtaget ger ett bra grepp och gör serveringen enkel.  

Eva Trio Legio Nova är en nytolkning av den klassiska Legio-servisen, i design av Ole Palsby. Med sin räfflade, eleganta dekoration på utsidan kan servisen med fördel användas för sig själv, men även i kombination med Legios tidlösa enkelhet. Kannan i porslin rymmer 1,6 liter. Den har tio års garanti på porslinet, precis som resten av servisen.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.