22.11.2019  |  Interior  |  Design

Hållbar lek

Pine cone lanserar mångfunktionella textilmöbler.

Det nya textil- och inredningsvarumärket Pine cone har tagit fram en mångsidig möbelserie i skummaterial, Happy play. Serien är designad utifrån platsbesparande behov i mindre bostäder, med fokus på barns motoriska utveckling och kreativ lek. Därför inkluderar den flera funktioner som lek-, tränings- och balansredskap, men kan med fördel även användas för avslappning. Barnen är arkitekterna, som aktiverar seriens många funktioner. Triangle har oändliga användningsområden, där bara fantasin sätter gränser. Använd den som madrass med ryggstöd, för balansgång, som rutschkana, lekredskap eller sittdyna, och så vidare. Överdraget är tillverkat till 100 procent av ekologisk bomull, medan fyllningen består av certifierat skum utan skadliga kemikalier. Överdraget kan tas av och tvättas i 30 grader. Pine Cones skummöbler levereras i ekologiska tygpåsar med handtag, så att de är enkla att transportera. Därigenom försöker företaget bidra till en mer hållbar kultur.

www.pinecone.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.