02.05.2018  |  Furniture  |  Design

Hållbar sittkomfort

Fogia presenterar årets nyheter.

I årets kollektion har möbelföretaget Fogia fokuserat på hållbarhet, bland annat genom att jobba med att förlänga produkternas livslängd. ​En av nyheterna för 2018 är loungefåtöljen Mame, som har formgivits av Luca Nichetto. Fåtöljens design är influerad både av Sverige och av Lucas hemland Italien. Proportionerna känns avslappnade och kompromisslösa, samtidigt som de erbjuder stor balans och komfort. Mame finns till försäljning från hösten 2018.

www.fogia.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.