17.03.2020  |  Dining  |  Tabletop

Hammershøgtider

Påskversion av den klassiska servisen.

Påsken går ofta hand i hand med de första vårkänslorna – och detta har fångats på Kählers nya servis. Den klassiska Hammershøi-servisen, med sina utmärkande räfflor, kommer nu också i en påskutgåva, som är vackert dekorerad med handmålade akvarellmotiv. Påskliljor, vintergäck, luftiga fjädrar och grenar med späda löv, som ger friska vårkänslor åt ett vackert dukat bord. Alla illustrationer är handmålade av konstnären Rikke Jacobsen. I servisen ingår mugg, tallrik, 22 centimeter i diameter, bonbonnière samt hängande dekorationer.

www.kahlerdesign.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.