01.07.2019  |  Business  |  Branschnytt

Hanna Candell är Årets Centrumutvecklare

Prisad för arbetet för en levande stadskärna.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare ges till en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i en stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Årets utmärkelse går till Hanna Candell, vd för Helsingborgs Citysamverkan. Vinnaren utsågs av en jury från Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

”Jag är både stolt och glad över utmärkelsen. För mig är den ett kvitto på det målmedvetna arbete som vi gjort i Helsingborg där vi tillsammans jobbar för en levande stadskärna”, säger Hanna Candell.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.