19.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Happy Homes till Byggmaterialhandlarna

Fördelar inför framtida e-handel lockar.

Handlarägda kedjan Happy Homes, med färg, tapeter, golv med mera i sortimentet, ansluter till branschorganisationen Byggmaterialhandlarna. Kedjans omsättning kommer till hälften från försäljning till konsumenter och till hälften från försäljning till företag.

”Vi har en klassisk fackhandelsposition inom färghandeln men har även butiker som säljer byggmaterial. Genom medlemskapet blir vi också en del av Finfos digitala artikelstruktur, som tas fram genom Byggmaterialhandlarna. Det är viktigt eftersom vi just nu tittar på hur vår e-handel ska se ut framöver”, säger Magnus Ohlsson, vd för Happy Homes.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.