Happynest Interior AB

happynest.se/

Produkter:

Accessories, Belysning, Bordsserviser och bordkonst, Inredning, Konst och dekoration, Möbler

Om

Vill du bli återförsäljare till flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design? Klicka här

Möt oss på Formex i monter A14:12

Happynest förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus. Kont…

Läs mer  

Om

Vill du bli återförsäljare till flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design? Klicka här

Möt oss på Formex i monter A14:12

Happynest förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus. Kontakta oss idag. Du kan alltid vända dig direkt till någon av våra säljare, för just det område du verkar i.

Happynest vision är att skapa total frihet för människor i deras vardag. Vår mission är att vara din bästa leverantör av kundanpassade säljlösningar och riktigt bra produkter inom heminredning och design. Våra värderingar sammanfattas i ledorden frihet, enkelhet och lönsamhet. Vi gör det lätt och roligt för dig att driva din egna butik - Interior business made easy - det är kärnan i allt vi gör och vår drivkraft.

Kontaktpersoner

Andreas Johansson

Säljare Norrland

Pierre Dahlqvist

Säljare Södra Sverige

Joacim Olsén

Säljare Stockholm/Uppsala

Johan Sjöstedt

VD/CEO Keyaccount Manager

Brands

Blomus - Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet

 • Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
 • 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
 • Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
 • Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

Läs mer på www.happynest.se

Umage - Belysning och möbler i hållbar design och paketering

Allt som gör livet underbart skapas av de som är villiga att gå den där extra milen för att ge dig en fantastisk upplevelse. På danska finns ett speciellt ord för detta; UMAGE. UMAGE betyder att du har gjort något utöver det vanliga – en alldeles speciell ansträngning. Det försöker vi göra varje dag, annars hade ordet varit betydelselöst för oss.

Hos UMAGE tar vi berättelsen om skandinavisk design längre än någonsin förut. Vi kombinerar estetik, enkelhet och funktion, och fyller sedan på med eftertänksamt hantverkskunnande och omtanke om miljön. Resultatet blir exklusiv design med fokus på hållbarhet. Alla våra produkter förpackas i platta, stilrena paket för att optimera den globala logistiken, minska lager- och transportkostnader och för att göra vår design prisvärd och tillgänglig för alla. Under processens gång minimerar vi vårt ekologiska fotavtryck och maximerar vårt etiska löfte om att ta ansvar för miljön.

I vår strävan efter skönhet och hållbarhet söker vi efter att återskapa det nordiska landskapets harmoni och kännetecken. Vår design är djupt rotad i det mångfaldiga urbanska landskapet och den råa naturen som omger våra hem i det pulserande hjärtat av Köpenhamn, Danmark.

Läs mer på www.happynest.se

Uyuni Lighting - Batteriljus med patenterad LED-flamma och en yta av äkta vax

Den stjärnbeströdda natthimlen ovanför Sydamerikas saltöken är inspirationen bakom de patenterade LED-ljusen från Uyuni Lighting. Ljusens design plockar ner de avlägsna, glittrande galaxerna och tar in dem i ditt hem. Natthimlen över den isolerade saltöknen är kristallklar på grund av den rena luften och ett minimum av luftföroreningar. På samma sätt har de innovativa ljusen från Uyuni Lighting designats för att garantera en ren, rökfri luft och skapa ett stämningsfullt ljus i ditt hem.

Ljusen från Uyuni Lighting har en yta av äkta vax, vilket ger rätt stämning, men innehåller inga av de skadliga kemikalier som frisläpps från vanliga vaxljus. Den mjukt flimrande flamman lyser upp alla mörka ytor och skapar en vilsam och inbjudande atmosfär.

 • Dimbara (Fjärrkontroll)
 • Doftfria
 • Patenterad 3D-flamma
 • Varm-vit LED
 • 3 nivåer av ljusstyrka (Fjärrkontroll)
 • 4|6|8|10 timmars timer (Fjärrkontroll)
 • On|Off kontroll för alla ljus samtidigt (Fjärrkontroll)
 • Värmeljusen lyser över 120 hr
 • Kronljusen lyser över 200 hr
 • Pelarljusen/Blockljusen lyser över 1000 hr

Läs mer på www.happynest.se

Koziol - Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar och giftfri plast

 • Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
 • Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
 • Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
 • Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter

“Bra design med ett gott samvete.”

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

Läs mer på www.happynest.se

Mr Wattson - Belysning med design inspirerad av den ikoniska vespan och leksaksfigurer från 70-talet

Mr. Wattsons design är inspirerad av strålkastaren hos den ikoniska vespan från 1946, och av 70-talets lekfulla actionfigurer. Mr. Wattson är en handgjord lampa, tillverkad i vackert askträ med en högkvalitativ legering av metall runt ljuskällan, och finns i nio frapperande färger. När det gäller punktbelysning är Mr. Wattson en riktig ljusgnista. Hans kraftfulla LED-glödlampa kan lysa upp ett rum, samtidigt som de 139 glasfogarna på hans strålkastare skapar en varm stämning.

Mr. Wattson finns i flera storlekar och modeller, både som bordslampa, vägglampa och som hängande lampa. Till de klassiska modellerna kan två olika bordsstativ användas för att låta Mr. Wattson sträcka på benen; en surfbräda och en snowboard.

Läs mer på www.happynest.se

Eledea Lighting - Prisvärda LED-ljus för alla hem och arbetsplatser

Det mjukt skimrande ljuset från Eledea skapar en vilsam och inbjudande stämning i hemmet, på hotellet eller i restaurangen. Ljusen garanterar en ren och rökfri atmosfär inomhus. De batteridrivna ljusen passar perfekt i restauranger, eftersom de sparar på kostnaden av vanliga ljus. På samma gång förbättras inomhusluften då ljusen inte frisätter några skadliga kemikalier, till skillnad från vanliga vaxljus.

Läs mer på www.happynest.se

Spring Copenhagen - Funktionell heminredning i dansk design

 • Klassisk design med en ny touch
 • Skandinaviskt hantverkskunnande
 • Hållbara produkter för hela hemmet

Spring Copenhagen representerar det absoluta toppskiktet inom högkvalitativ skandinavisk design och hantverkskunnande. Genom att omfamna det äldre med det nya, det hållbara med det vackra och det funktionella med det originella, skapar de design som gör skillnad i ditt vardagsliv.

Passion, förnyelse, bra berättelser och originella idéer är Spring Copenhagens ledstjärnor. Med sin innovativa stil och framåtanda förbättrar de konstant sin design. Fokus ligger alltid på funktion, estetik, originalitet och kreativitet.

Läs mer på www.happynest.se

Leonardo - Mästarna som drivs av sin passion för glas

 • Starkt varumärke i Europa – marknadsledande i Tyskland.
 • Mycket brett sortiment med glas för alla delar av hemmet.
 • Högsta kvalitet och stort hantverkskunnande garanterar riktigt bra produkter.
 • Ett prisläge som gör produkten tillgängligt för alla.
 • Utnämnt till Brand of the century 2016 i Tyskland.

 

”Companies with a history have substance for the future.”

 

Leonardo drivs av sin passion för glas. Sedan familjeföretaget etablerades 1859 har det vuxit kraftfullt och är idag ett av Europas ledande varumärken inom glastillverkning. Leonardo drivs idag av femte generationen och finns i hela 83 länder. Leonardo lanserar 800 nya produkter på marknaden varje år och de följer alltid de senaste trenderna.

150 års erfarenhet av att skapa produkter av glas har gett Leonardo nya, innovativa sätt att hantera glaset på. Orsaken till deras framgång är förmågan att berätta historier genom att designa och tillverka glas på ett autentiskt och smakfullt sätt. Varje produkt har en egen själ som förkroppsligar varumärkets filosofi.

Läs mer på www.happynest.se

PPD - Europas tredje största producent av servetter

PPD grundades i Tyskland 1991 och är företaget som står bakom världens första designtryckta servett. De flesta känner till SNIFF, näsduken som snabbt blev både en välkänd livsstilsprodukt och ett modeuttryck. Idag är PPD – Paper Products Design - världsledande inom tillverkningen av motivservetter, designtryckta näsdukar, porslin och presentartiklar.

Mönster och färg, kombinerat i olika teman, är kännetecken för PPD. Roliga budskap, coola karaktärer och färgglad design är byggstenar för PPD i deras strävan att få människor att skratta mer och få en enklare, roligare vardag.

De berömda servetterna från PPD tillverkas i Tyskland och är en innovativ produkt med stor känsla för stil. Med sin unika design, som gör att trycket likt en relief står ut från sin yta, hittar PPD nya och kreativa uttryck för hur en servett kan se ut.

PPD erbjuder produkter i olika material; porslin, glas, papper… Ja, listan kan göras lång, men det som förenar alla produkter är deras mycket höga kvalitet. Motiv och färger utformas i samarbete med konstnärer över hela världen, därför blir alla produkter vackra och funktionella konstverk - i hemmet eller på arbetsplatsen.

PPD lanserar nya trendorienterade kollektioner två gånger per år. PPD´s produktserier innehåller såklart SNIFF - näsdukar med helt unika motiv – designtryckta servetter, färgsprakande porslin med eller utan presentförpackning, glas, hippa accessoarer, vykort, ljus, gympapåsar och massor av häftiga presentartiklar.

Läs mer på www.happynest.se

Tangent GC - Miljövänliga hud- och klädvårdsprodukter

TANGENT GC har producerat miljövänliga produkter sedan dag ett. Utgångspunkten är att skapa kvalitativa produkter – inom alla aspekter – oavsett det handlar om naturliga ingredienser, förpackningens design eller doften. De högt satta målen gäller även hållbarhet och att minska miljöpåverkan. TANGENT GC´s produkter är:

- Ekologiska

- Biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara

- Veganska

- Fossilfria och har ej testats på djur

 

Ekologiska

Vegetabiliska ingredienser ska komma från ekologiskt odlade plantor. I TANGENT GC´s produkter finns inga spår av bekämpningsmedel.

Biologiskt nedbrytbara

TANGENT GC strävar efter att minimera påverkan på vårt vatten och de liv som lever där. Därför är produkterna biologiskt nedbrytbara enligt OECD-standard.

Veganska

Inga animaliska ingredienser har använts till hudvårdsprodukterna eller tvättmedlen.

Ej testats på djur

Tvål och tvättmedel ska inte testas på djur. TANGENT GC´s produkter har aldrig testats på djur.

Fossilfria

TANGENT GC´s produkter är fossilfria. Tensiderna och lipiderna kommer från olika vegetabiliska källor, vare sig det är kokosnöt, oliv, sheanötter eller jojoba. Aldrig från petroleum. Detta gäller även plastförpackningarna. Alla flaskor är gjorda av sockerrör.

Återvinningsbara

Ett nyckelelement för att minska belastningen på jorden är att använda material igen och igen och igen, istället för att producera dem på nytt. TANGENT GC´s förpackningar är alltid återvinningsbara, oavsett om det är sockerrörsplast eller aluminiumrör.

Läs mer på www.happynest.se

NeXtime - Världsledande klocktillverkare tack vare stark design och stort hantverkskunnande

NeXtime har designat, tillverkat och sålt klockor i snart ett halvt sekel – det gör dem världsledande inom sin bransch. Det holländska familjeföretaget grundades 1970 och har under åren som passerat gått från att tillverka vackra, handgjorda klockor, till att med kraft anpassa sig till ny teknologi, utan att tumma på kvaliteten.

Idag finns NeXtime i över 60 länder och företaget fortsätter att växa. Grunden för deras framgång är stort hantverkskunnande och stark design. Genom åren har världen fått njuta av ett flertal designklassiker designade och tillverkade av NeXtime.

Läs mer på www.happynest.se

Kreafunk - Hemelektronik för riktiga människor, som lever riktiga liv

KREAFUNK är ett danskt livsstilsvarumärke med en mycket enkel filosofi: Livet ska inte vara en evig strävan efter perfektion. Vi omfamnar dynamiken i vardagslivet, där det alltid är de små sakerna som gör störst skillnad.

Du behöver inte bestiga berg för att uppnå ett gott liv. Du behöver inte ett hem fyllt med design för att imponera. Du behöver inte vara perfekt för att vara cool. Glöm perfektion!

KREAFUNK är för riktiga människor, som lever riktiga liv. För de som verkligen vet hur man njuter av livet. Vi vill uppmuntra alla att få ut så mycket som möjligt av livet. Alltid. Överallt.
Vi vill faktiskt uttrycka det så här:
Lev inte för framtiden. Dansa medans musiken spelar.

#dancewhilethemusicisplaying


Vårt design-DNA

KREAFUNK strävar efter att överbrygga gapet mellan kreativitet och funktionalitet, genom att unikt förena dessa två i elegant, modern design. Vår kollektion består av livsstilsprodukter, som för med sig avslappnande toner och medryckande melodier in i allas liv.

Hos KREAFUNK påminner vi oss om att livet har blivit mer nomadiskt. Allt vi äger måste vara enkelt att ta med sig. Därför har vi gjort bärbarhet till ett essentiellt element i vårt design-DNA.

Överraskande egenskaper är också utmärkande för vår design – antingen som estetiska detaljer eller som coola funktioner.

Du kan kalla det accessoarer när du är på väg. Du kan kalla det interiör när du är hemma.

Läs mer på www.happynest.se

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.