25.04.2022  |  Business  |  Ledning & drift

Har du Sveriges snyggaste skyltfönster?

gia – IHA Global Innovation Awards program – letar just nu efter de snyggaste skyltfönstren i design- och inredningsbranschen till tävlingen gia Top Window Award, som anordnas i samarbete med Designbase.

Alla detaljhandlare som säljer home- och houseware, det vill säga inredning, köksartiklar och service, är välkomna att delta. Vinnaren får både nationellt och internationellt erkännande och möjlighet att vinna en resa till Chicago och The Inspired Home Show 2023, som äger rum i Chicago 4–7 mars 2023.

Skyltfönstren bedöms utifrån:

• Originalitet och kreativitet (tema, koncept och special effects)

• Produktpresentation

• Professionalism: Utförande och tekniska aspekter (belysning, fokus på detaljer, skyltning)

För att delta i gia Top Window Award, skicka bilder på skyltfönstret till nedanstående mejladresser. Vid frågor om tävlingen går det också bra att kontakta:

Hans Snestrup, hs@horisontgruppen.dk

Pia Finne, pf@horisontgruppen.dk

Deadline för deltagande är 17 juni.

Information om deltagande

Se bilagor för information om deltagarmaterial

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.