19.10.2022  |  Interior  |  Textil

Helt i linje med Södahls höga kvalitet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Line-serien har Södahl skapat en läcker serie textilier, som med sin både avslappnade och eleganta look matchar den skandinaviska heminredningstrenden perfekt.

Nu presenterar vi höstens nyheter, med vackra dukar och bordsservetter i den randiga serien med material av hög kvalitet. 

En enkel och snygg look med ränder mot en enfärgad bakgrund. I Line-serien kombinerar Södahl slitstark kvalitet med respekt för naturen och god design. Och som alltid gör man det med känsla för detaljerna som lyfter de speciella tillfällena – och som samtidigt gör vardagen lite vackrare.

Rena linjer året runt

Med sina enkla, organiska grundfärger i kombination med diskreta ränder har Line-duken ett vackert uttryck som kan användas året runt. Ett uttryck som på ett elegant sätt smälter in i alla årstider – och varje tillfälle.

Det är lätt att hitta en servis som gör sig bra på den Offwhite-färgade duken, som finns med ränder i färgerna Gold och Red – eller med Ash-färgade ränder på en duk i färgen Light Grey. Bredden är 140 cm, medan Line-duken finns i tre längder på 220, 270 respektive 320 cm.

Mjukt och harmoniskt

Textilier mjukar upp hemmets uttryck och skapar värme och trivsel. Det gäller naturligtvis även Line-duken och de matchande bordsservetterna som mäter 40 x 40 cm. Både duken och servetterna är tillverkade i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

Servetterna finns i samma färger som duken. Tillsammans och var för sig är de med sin harmoniska look en vacker detalj i hemmet som skapar lugn och trivsel i vardagen. Dag efter dag.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.