24.09.2021  |  Business  |  Branschnytt

Hemtex öppnar i Folkesta Handel

Kedjan andra etablering i Eskilstuna

Textilkedjan Hemtex öppnar ny butik i Folkesta Handel under hösten, rapporterar tidningen Eskilstuna-Kuriren. Den nya butiken blir Hemtex andra efter etableringen på Tuna Park.
”Ja, det stämmer att vi på Hemtex kommer öppna en helt ny butik i Folkesta köpcenter. Hemtex letar efter både nya butikslägen att öppna fler butiker i och att utöka ytorna i många av våra befintliga”, säger Hemtex VD Anders Lorentzson till tidningen.
www.hemtex.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.