28.09.2021  |  Kitchen  |  Tabletop

Hjärtvärme

Eva Solos klassiker ikläder sig i färgen Rose quartz, som omfamnar hemmet med sina diskreta nyanser i ett flor av värme, lugn och harmoni. När man väljer en av Eva Solos smarta, återvinningsbara to go-produkter stöder man också miljön genom organisationen ReSea Project.
ReSea Project är en dansk organisation som arbetar för att rensa världshaven från plast och återvinna den. ReSea Project är ett socialt initiativ som involverar fiskare och samhällen i Indonesien, vilket skapar jobb och förbättrade levnadsvillkor för de inblandade samhällena. Samtidigt bidrar projektet till återvinning av plast, så att mindre mängder ny plast måste produceras.
www.evasolo.com

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.