09.11.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Hon byter tapetföretag

Ulrika Sjöwall till Mr Perswall

Ulrika Sjövall, senast Creative Director på Rebel Walls och tidigare Design Director på Ellos är ny Business Unit Manager på tapetföretaget Mr Perswall. Mr Perswall är en del av WallVision International där tapetvarumärken som Boråstapeter, Cole&Son och Wall&decò ingår.
”Vi är jätteglada att Ulrika vill axla ansvaret för att accelerera och göra Mr Perswalls erbjudande best-in-class”, säger Olle Svensk, vd för WallVision International AB.
www.mrperswall.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.