15.07.2020  |  Business  |  Branschnytt

Hundra kvadratmeter hållbarhet

Nytt pop up-koncept från WorkShop.

Retailbyrån WorkShop lanserar ett hållbart pop up-koncept tillsammans med Röda Korset i november. På White Monday, som startades som en motreaktion mot Black Friday, öppnas en hundra kvadratmeter stor second hand-butik i köpcentrumet Nacka Forum. Konceptet är utformat för att synliggöra textilindustrins påverkan på klimatet och för att uppmuntra till mer hållbara inköp. Förutom kläder kommer utbudet även bestå av accessoarer och inredningsartiklar.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.