20.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Ikea rekryterar ny VD

Stor erfarenhet internt samt från andra VD-poster.

Jon Abrahamsson Ring blir ny VD för Inter Ikea Group, med tillträde den första september samt tillträde som vice VD den första mars. Han efterträder nuvarande VD Torbjörn Lööf, som innehar posten sedan sju år tillbaka. Jon har arbetat för Ikea i omgångar sedan 1998, med några års paus för VD-uppdrag hos Filippa K och Plantagen. På Ikea har han bland annat haft ledande positioner i Kanada och Kina samt varit Ingvar Kamprads assistent. Närmast kommer han från en roll som ansvarig för franchise.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.