05.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Indiska samarbetar med Bröstcancerförbundet

Andel av försäljningen går till information och forskning

Under oktober månad påbörjade Indiska ett nytt samarbete med Bröstcancerförbundet för att öka medvetenhet kring bröstcancer och bidra till bröstcancerforskning. Indiska kommer att sälja både Rosa bandet samt en rad egendesignade produkter till förmån för Bröstcancerförbundets insamling och stöd till drabbade. Indiskas egendesignade produkter kommer bidra med 10 procent av försäljningspriset som oavkortat går till bröstcancerforskning.

”Vi är oerhört glada och stolta över att ingå samarbete med Bröstcancerförbundet. Det känns väldigt viktigt att vara med och bidra till insamlingen som möjliggör att forskningen inom bröstcancer går framåt. Varje timme får en kvinna beskedet bröstcancer”, säger Emma Hellstadius, e-handel, marknad- och expansionschef på Indiska.

www.indiska.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.