22.11.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Indiskas butiker erbjuder färska blommor

Indiska samarbetar med House of Flowers.

I slutet av oktober började flera av Indiskas Stockholmsbutiker erbjuda sina kunder ett utbud av snittblommor från blomsterleverantören House of Flowers.

”Som många andra i branschen försöker vi hitta nya vägar till att skapa en inspirerande butiksupplevelse för kunderna. Färska blommor tror vi kan bidra med detta och det är även något som passar bra ihop med vårt inredningsutbud”, säger Karin Lindahl, vd på Indiska.

Valet av samarbetspartner föll på det familjeägda företaget House of Flowers från Ulricehamn.

”Det gläder mig att få möjlighet att samarbeta med ett bolag som delar våra värderingar kring hållbarhet och socialt ansvarstagande”, säger ägaren Alexander Henriksson.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.