16.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Inredningsbutik med mediakoppling

Bondeco lanseras av Adlibris och Bonnier Magazines.

Bondeco är en ny inredningsbutik på webben, lanserad av Adlibrisgruppen och Bonnier Magazines & Brands. Med ett brett utbud inom textil- och dekorationssegmentet vill Bondeco erbjuda det bästa urvalet av inredningsprodukter på marknaden.

”Vi vet att konsumenter idag i stor utsträckning använder internet för att hitta inspiration till inredning. Med Bondeco vill vi göra steget från inspiration till shopping närmare och enklare”, säger Maja Kärrlander Örup, chef för Bondeco.

Bondeco kommer att erbjuda stylingtips från inredningsmagasin som Sköna hem, Lantliv och Allt i Hemmet. I sortimentet finns varumärken som Lexington, Himla och House Doctor, men även mindre aktörer.

Förutom Bondeco består Adlibrisgruppen av e-handelssajterna Adlibris, Adlibris Go, Bamba, Discshop, Kökets favoriter, Makujakauppa, Odla.nu, Roliga prylar, Wonderwall och Yayday.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.