20.05.2020  |  Business  |  Branschnytt

Italien kommer till Stureplan

Butikskonceptet Snack lanserar sitt andra event.

Den sista helgen i maj lanserar konceptet Snack sitt andra månatliga tvådagarsevent med upplevelsedrivna butiker. Temat är denna gång Italien och den italienska sommaren, som de flesta svenskar kommer att tvingas avstå från i år, på grund av rådande omständigheter med coronaviruset. Eventet äger rum i en lokal vid Stureplan i centrala Stockholm. Hit kommer tio varumärken med somrig anknytning till Italien, för att presentera sina produkter, som till exempel gelato, kaffe, delikatesser, kläder och citronträd. Butiken kommer att följa Folkhälsomyndighetens direktiv och vid behov tillämpa ett kösystem. Snack är ett nytt koncept som syftar till att kombinera detaljhandel och kommunikation. Det har tagits fram av trendspanaren Stefan, Trendstefan, Nilsson och konceptutvecklaren Robert Nehmé. Information och program delas primärt via Instagram-kontot @selectedsnack, till sammans med inspiration, tips och kunskap kring det aktuella temat, som växlar från ett tillfälle till nästa.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.