10.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Japanska Usupso växer i Sverige

Ny butik öppnar i Nordstan.

Varumärket Usupso, som grundades i Tokyo 2013, expanderar kraftigt internationellt och har i dag cirka 1 000 butiker i mer än 50 länder världen över. I sortimentet finns accessoarer, heminredningsartiklar, kosmetika och skönhetsprodukter, textilvaror med mera. Kedjan gjorde entré i Malmö i våras och planerar att öppna 20 butiker i Sverige under nästa år. Nu står en etablering i Nordstan på tur, med placering i Femman på övre plan.

”Läget i Nordstan är perfekt för oss och vi ser fram emot att kunna erbjuda göteborgarna lustfylld shopping genom vår breda mix av roliga produkter till bra priser”, säger Han Li, franchisetagare Usupso Sverige.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.