28.10.2019  |  Dining  |  Tabletop

Julbordet och dess pynt

Nya bordstabletter från Lind DNA.

Till det vackra julbordet har Lind DNA designat bordstabletten Curve Star, som både kan ersätta den traditionella julduken och tillföra en dekorativ touch när den läggs på en duk.

Du kan även duka årets vackraste nyårsbord, och sätta pricken över i på årets sista afton, med stjärnformade glasunderlägg i svart och guld.

Curve Star med matchande stjärnformade glasunderlägg är tillverkade i återvunnet läder, och finns i färgerna guld, svart, grönt och rött.

www.linddna.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.