31.05.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Just cook it

Ny serie köksredskap från Rig-Tig.

Cook-it är en serie snygga köksredskap i nylon och silikon, som ger en hel bukett av funktionella redskap till den dagliga matlagningen. Serien består av slevar i två storlekar, en ballongvisp, en spatel och en mångfunktionell tång för till exempel sallad eller pasta.

Redskapen kan användas med alla sorters grytor och pannor, inklusive med slip-let-beläggning. De tål höga temperaturer och är samtidigt så mjuka att de inte rispar materialet. Den mjuka ytan gör dem dessutom behagliga att hålla i och den matta gröna färgen passar väl in i det moderna hemmet.

www.rig-tig.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.