18.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Jysk öppnar i Insjön

Ny etablering blir butik 148.

Sedan coronapandemin bröt ut har Jysk öppnat fyra nya eller ombyggda butiker. I slutet av juni öppnade en 1 600 kvadratmeter stor butik i Insjön, etablering nummer 148 i ordningen. För att sprida ut kundströmmen firades öppningen under en hel vecka. Antalet kunder i och utanför butiken reglerades och det fanns möjlighet att betala både utanför butiken och vid lagerporten för att också kunder som vill undvika att gå in i butiken skulle kunna handla enkelt.

”Insjön är en knutpunkt i Dalarna som verkligen lever upp under sommaren. Därför känns det extra härligt att få öppna en butik så här i juni”, säger butikschef Amanda Hansson.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.