18.09.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Kärleken till maten

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Mat har alltid varit ett bra sätt att visa kärlek och omtanke till andra och sig själv – oavsett om vi bakar en tårta till en vän, delar med oss av recept eller tar oss tid att laga mat från grunden. Maten behöver inte vara komplicerad för att vara god och närande och den behöver inte vara onyttig för att vara läcker. Bra matvanor med sunda råvaror är en diskret form av lyx som är enkelt att tillämpa i hemmet.

Här hittar du inspiration till ljuvligt god mat som ger livsglädje och som vårdar kropp och själ.

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.