17.07.2019  |  Business  |  Branschnytt

Kö när Mio öppnade i Luleå

Kedjan etablerar 72:a butiken i Sverige.

Köer ringlade utanför när Mio slog upp dörrarna till sin nya butik i Luleå. Många kunder var på plats för att ta del av premiären och fira Mios 72:a butik.

”Det känns härligt att få ett sådant fantastiskt bemötande av kunderna. Vi investerar för fortsatt tillväxt och är övertygade om att det här stärker vår närvaro i Norrland”, säger vd Björn Lindblad.

Butiken på Storheden handelsplats är Mios 72:a butik och rymmer 2 300 kvadratmeter möbler och inredning. Den nya butiken drivs av entreprenörerna Peter Löfroth och Andreas Bertilsson som sedan tidigare driver Mio-butikerna i Piteå och Boden.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.