12.05.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Kamma hem i köket

FDB Møbler utvidgar sortimentet med ny köksserie.

I samarbete med designduon R7B Copenhagen lanserar FDB Møbler en serie i stål med organiska former. Kamma, som serien heter, består av allt från flaskor för olja och vinäger till tallrikar. Den kommer i fyra dämpade nyanser, som presenterar måltiden på ett vackert sätt och bjuder in våren. Serien består av tallrikar, mjölkkannor, skålar, äggkoppar, koppar samt flaskor för olja och vinäger i fyra dämpade nyanser, Pudder, Taupe, Warm Grey och Rose Grey. Därtill lanseras även skärbrädor i tre utgåvor och en hushållspappershållare i ek, med samma organiska uttryck som stålprodukterna.

www.fdbmobler.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.