25.07.2019  |  Kitchen  |  Tabletop

Kan du räcka mig kaffet?

Eva Solo lanserar ny termoskanna.

Thimble är namnet på Eva Solos nya termoskanna, men ordet betyder även fingerborg. Kannan rymmer en liter. Den har mjuka organiska former och är 100 procent droppfri. Thimble är tillverkad i glas, plast och rostfritt stål, och kan hålla kaffet eller teet varmt i upp till sex timmar. Kannans pip har tydliga referenser till formen på en fingerborg, därav namnet.

Hösten 2019 bjuder dessutom på två nya färger från Eva Solo, Birch och Petrol, som har inspirerats av naturen och bjuder in till reflektion, lugn och ro. Flera av varumärkets produkter finns tillgängliga i dessa färger från och med hösten.

Den nya termoskannan och de nya färgerna finns till försäljning från och med den 1 september.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.