27.08.2019  |  Business  |  Branschnytt

The Kitchen får Designbasepriset 2019

Butiken går vidare till GIA i Chicago.

Butiken och webbutiken Artilleriet The Kitchen vinner Designbasepriset 2019. Utmärkelsen, som delas ut av Designbase i samarbete med Formex och mässan The Inspired Home Show i Chicago, är också en nominering till priset Global Innovation Awards 2020, där några av världens främsta detaljhandelsexperter utser de bästa butikerna från hela världen inom sex olika kategorier.

The Kitchen, som öppnade intill Artilleriet i Göteborg år 2015, får priset för sin vision och för nytänkande och innovation i arbetet med att skapa en butik som kommer att fortsätta vara relevant för framtida kunder.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.