11.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

Klassiker i kulör

Rhombe uppdateras med nya färger.

I samarbete med designduon Stilleben har Lyngby Porcelæn satt färg på den klassiska vita Rhombe-servisen. Stilleben har handplockat en regnbåge av energiska och eklektiska glasyrer, med säker känsla för personlig stil. Färgerna är noga avstämda för de olika delarna i servisen. De kan kombineras för ett lekfullt färguniversum, eller användas som enskilda detaljer i dukningen. Till våren 2020 lanseras multifunktionella koppar, skålar och tallrikar i flera olika storlekar samt ett ovalt serveringsfat, med varsin unik signaturpalett. De nya färgerna på Rhombe-servisen är turkos, aqua, blå, mörkblå, rosa, terrakotta, sand, grön, röd, gul och ljuslila.

www.lyngbyporcelaen.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.