12.10.2022  |  Kitchen  |  Design

Kompromisslös kvalitet, svart på vitt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark presenterar nu sin version av hur du diskar med stil. Den nya diskserien DIISH är kompromisslös kvalitet och genomtänkt design, svart på vitt. Bra proportioner, material som håller och detaljer som tilltalar även den mest kräsne.

DIISH är en liten revolution vid diskbänken. Med diskbricka, tallriksställ, bestickhållare, dispenserset samt disktrasa och borste innehåller serien allt du behöver. Men det gör det utan att ta onödigt mycket plats. DIISH är ett subtilt exempel på hur de största designerna fokuserar på de små detaljerna. Det är det prisbelönta designteamet Mavro/Lefèvre som står bakom serien.

Serien DIISH säljs som två delar. Dels ett diskset, dels en diskbricka med tallriksställ och bestickhållare. 

Diskset med dolda talanger

Ramen runt diksetet är en caddy i pulverlackerad metall. Längst fram står två keramiska pumpar. En för diskmedel och en lite lägre för handsprit eller handtvål. På baksidan finns en diskret, nästan osynlig torkplats för den medföljande stickade disktrasan samt en hållare för diskborsten. En sista detalj är den lilla brickan som samlar upp överflödigt vatten så att det inte hamnar på köksbordet. 

Elegant vän på diskbänken

DIISH diskbrickan är tillverkad i silikon, vilket gör att den ligger stabilt och halksäkert på bordet. Inspirationen till det fina bubbelmönstret har hämtats från såpbubblor. Brickan har emellertid även en praktisk funktion, eftersom luften cirkulerar bättre runt glasen och gör att de torkar snabbare. 

De båda tallriksställen i pulverlackerat stål rymmer upp till 16 tallrikar. När de inte används kan de enkelt läggas i varandra och placeras i bestickhållaren. På så sätt tar setet minimalt med plats och går snabbt att ställa undan. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.