07.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Kongahälla öppnat

Nytt köpcentrum i Kungälv.

I slutet av mars invigdes Kongahälla Center i Kungälv. Köpcentrumet är en av de största satsningarna inom handel i Västsverige de senaste åren med ett hundratal butiker, restauranger och andra verksamheter på en yta av omkring 38 000 kvadratmeter.

Diskussionerna om vad som skulle hända i Kungälv på tomten efter rivningen av det gamla Kongahälla Gymnasiet har pågått i närmare 15 år. Efter att Adapta Fastigheter på våren 2015 köpte det då vilande handelsprojektet av Coop Fastigheter presenterades hösten 2015 ett nytt och mer utvecklat koncept för ett regionalt center som samtidigt blir en utveckling av Kungälvs stadskärna.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.