25.11.2022  |  Dining  |  Textil

Kunglig kvalitet från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Line-serien från Södahl ger massor av möjligheter att förhöja intrycket av ditt hem med en design som är både avslappnad och elegant. Line kännetecknas av ett enkelt uttryck med ränder mot en enfärgad bakgrund – och finns nu även i versionen royal.

Södahls Line-serie matchar med sin diskreta och stilsäkra design den skandinaviska inredningsstilen perfekt. Som alltid kombineras det läckra utseendet med material i slitstark kvalitet och respekt för naturresurserna – förenade med säker blick för såväl praktisk funktion som estetik i vardagen.

Royal Blue

Färgerna i Line-serien är elegant diskreta och smälter på ett vackert sätt in i den klassiska, nordiska färgskalan, som ger ett lugnt och smakfullt uttryck. Det gäller även den nya, vackra versionen Royal Blue.

Den ljusblå duken med en rand i en mörkare blå nyans bildar en vacker bakgrund för både middagar med vännerna och det mysiga mötet med familjen över maten till vardags. Line-duken är 140 cm bred och finns i längderna 220, 270 och 320 cm.

En harmonisk helhet

Till Royal Blue-duken från Line-serien finns även matchande bordsservetter, som förstärker det harmoniska intrycket när bordet dukas. Servetterna mäter 40 x 40 cm är liksom duken tillverkade i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

De vackra blå nyanserna är svala, medan textilierna skapar massor av värme och rörelse och ger en hög mysfaktor i hemmet. Vår som höst. Till fest och till vardags. Varje dag.

I butik från vecka 6, 2023.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.