03.04.2019  |  Furniture  |  Design

Lätt och luftigt

Mathieu Gustafsson designar för Design House Stockholm.

Air är en skänk designad av svensk-franska Mathieu Gustafsson för Design House Stockholm. Skänken som är gjord av trä och MDF med rotting som ett vackert grafiskt element är avsedd som ett objekt som lätt kan fungera som rummets mittpunkt. Den kan därför med fördel fungera som en rumsavdelare men går även att placera mot väggen. Det lätta och luftiga uttrycket beror främst på ytorna med semitransparent rotting, som kan ge en antydan om skänkens innehåll. Ytan i flätad rotting skapar också naturlig ventilation, vilket är praktiskt för lagring av kläder och elektronik.

Skänkens mått är: höjd 81 centimeter, djup 40 centimeter, längd 120 centimeter. Finns i ek samt en vit version och en version i svart.

www.designhousestockholm.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.