23.02.2021  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus flyttar på Vallgatan

Öppnar i Designtorgets gamla lokal

I början av februari tog Lagerhaus över Designtorgets gamla lokal på Vallgatan, en stenkast från det tidigare butiksläget.

”Vallgatan ligger i ett attraktivt område med ett brett utbud av restauranger, caféer, service och butiker. Vi har i många år haft en av våra butiker på denna populära adress, men flyttar nu till en bättre och nyare lokal, vilket ska bli mycket spännande!” säger Jerker Levin, VD och delägare på Lagerhaus.

www.lagerhaus.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.