14.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus poppar upp i Torp

Fler pop up-butiker planeras i höst.

Med start i juli kommer Lagerhaus att öppna fler pop-up butiker. Först ut är butiken på Torp köpcenter i Uddevalla.

”Vi fortsätter nu vårt lyckosamma projekt med pop-up butiker. Det gläder mig att vi snart kan erbjuda ännu fler kunder möjligheten att ta del av vårt härliga sortiment”, säger Lagerhaus försäljningschef och vd Jerker Levin.

”Vi ser väldigt positivt på Lagerhaus etablering, den går i linje med vår strategi om ett bredare sortiment på Torp köpcentrum. Till oss kommer både lokalbefolkning och många semesterfirare och vi tror att Lagerhaus lockar våra besökare med det där lilla extra”, säger Jessica Fredriksson, utvecklingschef på Thon Properties.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.