07.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus poppar upp igen

Sickla köpkvarter och Emporia nya destinationer.

Lagerhaus följer upp sin första pop-up butik, som öppnade i Ringen centrum på Södermalm i Stockholm, med ytterligare två pop-up butiker i höst. En öppnar i Sickla köpkvarter i Nacka och en i Emporia köpcentrum i Malmö.

”Vi är mycket glada över att äntligen få berätta om våra två kommande pop-up butiker. Både Sickla köpkvarter och Emporia köpcentrum är två mycket intressanta handelsplatser, och vi ser fram emot nya spännande tider”, säger Lagerhaus försäljningschef och VD Jerker Levin.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.