15.08.2019  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus växer i Norge

Inredningskedjan öppnar ny butik i CC Vest.

I september slår en ny Lagerhausbutik upp portarna i köpcentrumet CC Vest i Oslo.

”Vi ser fram emot att få bjuda ännu fler kunder i Norge på prisvärda bra produkter och skapa glädje i vardagen. CC Vest i Oslo är en mycket spännande adress”, säger inredningskedjans försäljningschef och vd Jerker Levin i en kommentar.

Lagerhaus kommer i slutet av året att ha 38 butiker i Sverige, sex i Norge samt en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.