09.02.2022  |  Furniture  |  Outdoor

Lekfull sits för alla rum

Fatboy lanserar Kaboom

Kaboom är en ny stol från Fatboy, utvecklad i samarbete med Studio Roderick Vos. Den lekfulla formen, som tagen direkt ur en serietidning, gjuts i små serier och i ett antal olika färger i Nederländerna. 

Kaboom fungerar lika bra inomhus som utomhus och tål att stå ute året om.

”När jag designar vill jag ha roligt och tänja på vad som är möjligt att göra. Och det vill Fatboy också. På det sättet är att jobba med Fatboy som att komma hem”, säger formgivaren Roderick Vos.

www.fatboy.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.