13.07.2020  |  Business  |  Branschnytt

Lind DNA expanderar med Area Sales Manager för Sverige

Första steget utanför Danmarks gränser.

Som en del i sitt arbete med att komma närmre den svenska marknaden, har danska Lind DNA rekryterat Johanna Pegefeldt som Area Sales Manager för Sverige och Finland. Detta innebär också företagets första expansion av försäljningsteamet utanför Danmarks gränser. Johanna är baserad i Sverige. Hon är ett väletablerat ansikte i branschen, med flera års erfarenhet av att sälja dansk design till svenska och finska kunder.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.