17.01.2018  |  Business  |  Design

LINDDNA - Dansk design med återvunnet läder i fokus

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Mias Home, som drivs av Mia Högberg är stolt agent för LINDDNA i Sverige. Mia Högberg och Maja Sandell jobbar tillsammans och ansvarar för försäljningen till butiker över hela landet.

LINDDNA är ett danskt familjeföretag som startade 2013 och har sedan dess försett hem runt om i världen med modern dansk design. De var bland de första att tillverka produkter av återvunnet läder och produktionen sker i egen fabrik i Århus, Danmark.

LINDDNA är mest känd för är deras stilrena bordstabletter i formen ”curve” som finns i en mängd olika ytor och färger. Curve är deras egen form och finns i de flesta produkter och även deras logotype. Bordstabletterna består av 80% återvunnet skinn och 20% naturgummi och detta ger en slitstark produkt som är både vatten- och smutsavvisande och lätt att rengöra. Kollektionen består även av andra produkter till hela hemmet, t ex till kök, hall och vardagsrum.  

Ett kommersiellt koncept

LINDDNA erbjuder ett genomtänkt och kommersiellt koncept – allt från en unik produkt, ett läckert lokalproducerat emballage till en professionell varupresentation. LINDDNA har utvecklat ett stort urval av in-store lösningar till detaljhandeln med olika displays och shop-in-shop lösningar som skapar en flott och presentabel presentation av produkterna. I december 2017 etablerade den danska firman två stora shop-in-shops hos det kända SALLING varuhuset i Ålborg och Århus.

LINDDNA:s displays är platsbesparande och ger den högsta omsättningen per kvadratmeter. Samtidigt skapar in-store lösningarna ordning och överblick så det är enkelt att se vilka produkter som behöver beställas om. Displaylösningar kan lätt kompletteras i takt med att sortimentet löpande utvecklas.

LINDDNA shop-in-shop lösningar används i många olika typer av butiker och kan individuellt anpassas efter butikens behov. Designen är specialutvecklad med fokus på utställning av kollektionen på det mest effektiva sättet och samtidigt är den inspirerande och lätt att överskåda för kunderna i butiken. LINDDNA erbjuder allt från mindre hörnlösningar till större projektlösningar till större varuhus.

LINDDNA designar, utvecklar och producerar själva alla displays och shop-in-shop lösningar i Århus i tätt samarbete med detaljhandelsexperter. De kreativa lösningarna är av mycket hög kvalitet och har en lång hållbarhet. De är dessutom lätta att kombinera och bygga vidare på i samband med en kontinuerlig expansion av sortimentet.

Välkommen att kontakta Mias Home för mer information:

Mobil 070-546 7620

Mail mia@miashome.se

Tags: LIND DNA ApS

Mer från LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

  • mia@miashome.se
  • +46 070-546 7620
  • Agent Mias Home, Mia Högberg, Jakobs Torg 3, 5 tr. 111 52 Stockholm

LIND DNA er en ung designvirksomhed, der blev grundlagt i foråret 2012. Virksomheden designer og producerer dansk livstils- og interiør produkter i naturlige og miljøvenlige materialer.Visionen for LIND DNA har lige fra begyndelsen været at skabe designprodukter, der kan være med til at udfordre og udvikle den danske designtradition, blandt andet ved at prioritere bæredygtighed i materialer o…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.