28.09.2022  |  Interior  |  Design

LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Efter flera års forskning kan det danska designvarumärket LIND DNA nu tillföra en mjuk, återvunnen lädertyp till sitt sortiment av de ikoniska curve bordstabletterna. Introduktionen av kvalitetslädret SERENE är således LIND DNA’s mest autentiska lädertyp.

I den nya serien av LIND DNA’s välkända bordstabletter har varumärket skruvat upp kvaliteten av de hållbara råmaterialen och det kan märkas på de mjuka SERENE-bordstabletterna, som fortsatt är tillverkade av det genomgående materialet, återvunnet läder.

Preben Lind, grundare och designern bakom LIND DNA, förklarar: ”Återvunnet läder har alltid varit grundstenen i vårt dna, men med SERENE har vi tänkt till extra och förfinat produktionsprocessen, så rest-kärnlädret från mode- och möbelindustrin nu granuleras ännu finare och det blandas dessutom med ett högre kvalitetsgummi. Vi introducerar därmed vår hittills mjukaste och mest följsamma kvalitet utan att kompromissa med styrka och hållbarhet”.

SERENE-seriens höga kvalitet understryks av en livstidsgaranti, som på en och samma gång markerar kollektionens slitstyrka och designmässiga tidlöshet. En pallett av i allt 8 klassiska färger är noga utvalda så att bordstabletterna passar in i inredningen i de flesta hem. Hos LIND DNA önskar man nämligen att utmana föreställningen om en bordstablett till att också passa in på flera ställen än på middagsbordet.

”Vi strävar alltid efter att skapa design, som utmanar och överraskar. Den höga slitstyrkan i SERENE-serien ger därför fortsatt möjlighet att skydda bordet på ett vackert sätt, men visionen är i minst lika hög grad att inspirera till inredning och att inreda. Du kan lätt skapa ett personligt uttryck på en skänk, en fönsterbräda genom att rama in dina favoritsaker med en bordstablett – för den kan vara så mycket mer än bara en bordstablett”, förklarar en förväntansfull Preben Lind.

Läs mer på linddna.com/se/serene eller kontakta Marketing Coordinator Mia Juel Falkesgaard via mail mf@linddna.com för ytterligare information.

Mer från LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

  • jop@linddna.com
  • +46 701 48 88 88
  • Hasselager Allé 15, 8000 Aarhus, Denmark

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.