30.08.2018  |  Furniture  |  Belysning

Lysande asymmetri

Warm Nordic återlanserar Brass Top.

Bordslampan Brass Top ritades 1952 av den danske formgivaren Svend Aage Holm-Sørensen, en pionjär inom skandinavisk ljusdesign. Det lekfullt asymmetriska formspråket och detaljer som perforeringen längs skärmens kant var typiska för epoken, vilket gör Brass Top till ett fint exempel på en nordisk tolkning av tidens internationella stil.

Ny återlanseras bordslampan av Warm Nordic i originalmaterialet mässing och med flera färger på den asymmetriska skärmen.

www.warmnordic.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.